LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA

Gran nevada a Aransa

REPORTATGES: METEOROLOGIA
Aransa, a la comarca de la Cerdanya, ens regala impressionants paisatges quan la neu és molt abundant! Us mostrem el seu aspecte, després de la gran nevada del temporal Glòria (26-1-2020). Que ho gaudiu!
DCIM100GOPROGOPR2699.JPG

Aquest era l’espectacular aspecte!

I us tornem a deixar els dos vídeos, un d’un vol que hem fet per la zona del Moixeró, la Molina, alt Berguedà, Ripollès, les Guilleries, pantà de Susqueda i Sau, Collsacabra, Lluçanés, Catllaràs, Pedraforca, Cadí i la Seu d’Urgell. UN VIATGE QUE MAI OBLIDAREM!

I tampoc ens podíem perdre el gran temporal de neu en directe, i hem pujat amb el primer cremallera operatiu després de la nevada, per veure l’impressionant pastís de neu que hi ha a la vall de Núria! 

Sobre la llevantada Glòria, també trobem altres articles Vall de Núria i Sant Joan de l’Erm. Molt recomanables!

.

.

.Organitza:

Amb el suport de: 

COMARCA: Aransa
LLOC: Pirineus

Amb el suport de:

logo-aransa
ara-lleida
visit pirineus - meteopirineus catalans
Els últims Reportatges publicats:
MéteoArticle: les crescudes del...
Pirineus
Pirineus
Seguim amb els méteo-articles parlant de diferents temàtiques relacionades amb el clima i les zones de muntanya. Avui us volem parlar del cabal dels rius, les seves crescudes i el risc d'inundacions en alguns indrets. Com s'han de gestionar aquests fenomens naturals? A continuació, entrem en deta...
REPORTATGES: METEOROLOGIA
MeteoArticle: Alguns documental...
Pirineus
Serra del Cadí
Avui us volem deixar en un artible, una mostra dels diversos vídeos que hem realitzat al llarg dels anys, per mostrar-vos característiques climàtiques i viatges per les nostres muntanyes! Us deixem uns quants i us animem que remeneu el nostre YouTube on trobareu més vídeos!
REPORTATGES: CIÈNCIA
MeteoArticle: el fenomen de la ...
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA