banner---Encamp-2023

Viabilitat de les estacions d’esquí nòrdic del Pirineu amb neu produïda. El cas de Naturland.

REPORTATGES: METEOROLOGIA
La viabilitat de les estacions d'esquí nòrdic, passa per tenir producció de neu? Anem fins a Naturland per parlar sobre aquest tema, on gràcies a la instal·lació de dos moderns canons de neu, tenen la possibilitat de tenir assegurat un tram de l'estació sempre amb neu, que li ofereix un gruix de neu suficient per a poder obrir l'estació al llarg de la temporada de neu sense patir de si arriben o no nevades, una problemàtica sempre present en aquestes estacions i que ja fa temps que es reivindica una solució a través del cultiu de neu, en parlem:

Us deixem aquests vídeo on trobem el reportatge que hem fet a Naturland, on parlem amb el seu director, el Xabier Ajona.

Esperem que hàgiu trobat interessant aquest interessant reportatge.

COMARCA: Andorra
LLOC: Sant Julià de Lòria

Amb el suport de:

nordic-logo-naturland
Els últims Reportatges publicats:
EXTRAESCOLAR "Ciència, natura i...
Alt Urgell
Meteopirineus (C/Major 10)
Descobreix la Màgia de la Ciència de Muntanya! Extraescolar per a nens i nenes de 6 a 10 anys a La Seu d'Urgell.
REPORTATGES: CIÈNCIA, METEOROLOGIA
Les illes de calor dels princip...
Parc Natural Cadí - Moixeró
Recuperem el resultat de les illes de calor que vam mesurar amb l'ajuda de voluntaris, al Parc Natural del Cadí - Moixeró! No us perdeu les conclusions de quines són les zones més càlides i més fredes de la Seu d'Urgell, Bagà i Bellver de Cerdanya!
REPORTATGES: CIÈNCIA, METEOROLOGIA
Descobreix Bellver de Cerdanya:...
Cerdanya
Bellver de Cerdanya
Bellver de Cerdanya és un dels tresors més ben guardats del Pirineu català. Aquest municipi, situat a la comarca de la Cerdanya, ofereix una gran varietat de propostes turístiques per a tots els gustos i edats. Des de la visita de pobles encantadors fins a la descoberta d'esglésies històriques, m...
REPORTATGES: INICIATIVES