LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 1, 2 i 3 de març 2024- març arriba amb una nova nevada
Començarem març i amb ell la primavera meteorològica, amb arribada d'una nova nevada! Dissabte matí nevada al vessant sud del Pirineu occidental, a la tarda i fins matinada de diumenge generalitzada i al llarg del matí anirà marxant pel Pirineu oriental. Entre 10 i 30cm, en aquesta ocasió, arribant també a vessant sud i Prepirineu! Cotes baixant de 1.400m als 600m. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
pyreneessnownext3days.cc23
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 1 març 2024
Al llarg de la matinada tindrem ruixats especialment del vessant nord i Pirineu occidental, en general, inferiors als 10mm, a la resta entre 1 i 5mm. Cota de neu 1.200m. Al llarg del matí, ràpida obertura de clarianes, amb domini del Sol bona part de la jornada. Temperatura que baixa respecte a dijous. Vent molt fort del nord. TORB! A la tarda, perdrà molta intensitat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 2 març 2024
La jornada serà passada per neu o pluja al fons de les valls, al vessant sud del Pirineu occidental (Ribagorça i Pallars), on des de primeres hores del matí tindrem precipitacions. Al llarg de la tarda, les precipitacions s'aniran estenent a la resta del Pirineu i Prepirineu. La cota de neu al matí començarà als 1.400m i anirà baixant als 800m a la nit. Temperatura freda. Vent del sud fort a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 3 març 2024
Al llarg de la matinada podrà nevar a moltes zones del Pirineu i Prepirineu, baixant la cota fins als 600m, així doncs, començarà el dia ben blanc a gairebé tota la serralada. Molt ràpidament aniran obrint-se clarianes al matí pel Pirineu occidental i s'aniran estenent a la resta del Pirineu, on tindrem en general, a partir de les 11, un dia força tranquil, núvol i ja sense precipitacions. La cota de neu a 600m, així que la neu arribarà ben avall. Temperatura de ple hivern. Ventada destacable de nord, torb a muntanya, precaució!
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dilluns vespre i dimarts a primera hora, passa un front poc actiu, amb més ruixats. Una mica de treva, i potser nou canvi el proper divendres.. Queda molt, però per fi hem sortit de la sequera extrema i van passant coses. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa, el Cadí a vista d'ocell!
Diumenge, 14 abril 2024
Us proposem una travessa que uneix la estació d’esquí d’Aransa amb el poble d’Estamariu, tot recorrent l’alta muntanya de Bescaran que ens obsequia amb un seguit de miradors naturals cap... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.