LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 1 i 2 de juny 2024 - més tronades
Demà comença l'estiu meteorològic, amb un cap de setmana amb inestabilitat accentuada i temperatures que poc estiuenques seran! Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
cumulonimbus cadí
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 1 juny 2024
Matí variable a tot el Pirineu i Prepirineu, amb algun primer ruixat més probable al Prepirineu. A partir del migdia grans nuvolades, que donaran ruixats i tempestes a moltes zones, fortes en zones del Prepirineu i Pirineu oriental, i potser més al marge, zones del vessant sud del Pirineu més occidental. Ambient agradable, però poc càlid per ser juny. Tramuntana moderada.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 2 juny 2024
Jornada amb cel variable, amb creixement de núvols a partir del migdia, que donaran pas a una tarda més tapadota al Pirineu oriental, on podrem tenir ruixats i algunes tempestes. Menys probables a la resta. Temperatura similar a dissabte. Vent del nord més feble.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Inici de la propera setmana amb temps variable, tot i que la calor anirà fent-se més destacable amb el pas dels dies.. Potser arriben noves pluges a final de la propera setmana! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.