AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 1 i 2 febrer 2023 - dies plàcids!
Poca cosa a comentar pels propers dies, domini del sol, cap precipitació tot el que resta de setmana i temperatura el cap de setmana, quan tocarà sostre, primaveral al migdia, tot i que les nits seran ben fredes.. Canvis potser per la propera setmana! Ho detallem a continuació:
Espot-Esqui-MeteoPirineus-1
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 1 febrer 2023
Cel mig núvol al vessant nord i sol a la resta del Pirineu i Prepirineu tota la jornada. Ambient fred, especialment les mínimes a les valls i zones enclotades i menys fred a alta muntanya. Vent moderat del nord a partir de la tarda.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 2 febrer 2023
Cel blau a tot el Pirineu i Prepirineu. Inversió tèrmica destacable. Ambient a les nits ben fred a les valls, tot i que per efecte del vent, algunes valls tindran força més calor pel fogony. Vent del nord destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Poc a comentar, la temperatura pujarà fins al cap de setmana, amb migdies molt agradables i domini clar del sol. A partir de dilluns, divergència de mapes, opcions a anticicló sobre de casa nostra i per tant, temps estable uns quants dies més o opció de l'anticicló viatjant al nord d'Europa, escolant-se borrasques cap al Pirineu... En tot cas, sembla que la temperatura torna a tirar avall! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.