LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 10, 11 i 12 de març 2023 - caloreta i ploguda al vessant nord
Ens arriba un divendres i cap de setmana amb temperatures molt altes i temps estable al vessant sud però atenció, al vessant nord del Pirineu dissabte podrà ploure (o nevar per sobre dels 2.400m) amb ganes! Diumenge d'espera i dilluns pas d'un front que ens dura nevades i baixada de la temperatura. Expliquem amb més detalls a continuació:
pic serrera - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 10 març 2023
Molt núvols com a protagonistes a tot el Pirineu i Prepirineu, però amb ben poques precipitacions. De donar-se, seran ruixats de poca importància. Cota de neu molt alta, uns 2.600m. Ambient tot i els núvols, càlid. Vent fort del ponent, precaució a alta muntanya.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 11 març 2023
Tot i les altes pressions, un front afectarà el vessant nord del Pirineu portant precipitacions moderades en aquesta zona al llarg de tota la jornada, però especialment a la tarda. Es poden acumular entre 5 i 30mm. La cota de neu estarà entorn dels 2.400m. A la resta del Pirineu força núvols però sense precipitacions. Ambient càlid. Vent fort del ponent, especialment a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 12 març 2023
Les precipitacions marxen del vessant nord i quedarà una jornada amb molts núvols però sense precipitacions. Temperatura que baixa un parell de graus respecte a dissabte. El vent perd intensitat.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Segurament entre dilluns al tard i dimarts, creuarà un front portant un ambient més fred i amb precipitacions (no molta cosa), i la setmana vinent ara per ara podria ser més dinàmica. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.