LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 12 i 13 d’octubre 2022 - nou estiuet
Tot i els nous ruixats de tarda d'avui i dimecres, el més destacable pels propers dies serà el temps estable i la caloreta que tindrem al migdia, amb un cap de setmana que serà de sol i calorós! Ho detallem tot a continuació:
pedraforca
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 12 octubre 2022
Matí estable, amb domini de les grans clarianes, tot i que els núvols aniran a més ràpidament i a la tarda tindrem ruixats i tempestes a moltes zones. Temperatura amb contrasts entre el dia i la nit! Fresca nocturna, caloreta al migdia. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 13 octubre 2022
Temps ja molt més tranquil, amb jornada dominada pel sol i sense precipitacions. Temperatura similar, fresca de nit i ambient agradable al migdia. Vent feble.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
La temperatura anirà amunt i tindrem un final de setmana de sol i amb ambient càlid al migdia! FIns a mitjans de la setmana vinent, no es veuen canvis importants.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Ruta familia amb raquetes de neu als estanys de Malniu i construcció d'iglús
Dissabte, 2 març 2024
Marxem fins als estanys de Malniu, per fer una fantàstica matinal amb raquetes de neu, on nens i nenes i els seus acompanyants, gaudiran en un entretingut matí amb activitats... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.