LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 13 i 14 de març 2023 - frontet i ambient més fred
Demà al vespre ens arriba un frontet, que ens durà alguns ruixats i especialment una baixada forta de temperatura que ens durà la temperatura típica per l'època, després de la calor d'aquests dies.. Malauradament tenim una setmana amb previsió d'algunes jornades inestables, però ara per ara, amb poques precipitacions, tot i que alguns mapes a mitjà termini són més generosos... Expliquem amb més detalls a continuació:
nevatdeta març 2023 - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 13 març 2023
Sol o núvols prims als matí, preludi del front que arriba a la tarda i ens durà ruixats ja en fer-se fosc, a moltes zones del Pirineu i Prepirineu. Poca quantitat, entre 2 i 8mm.. Cota de neu baixant ràpidament als 1.500m en acabar el dia. Ambient suau al llarg de tota la jornada, donant-se les mínimes al final de la jornada. Vent fort del SW, girant al nord a la nit. Precaució a alta muntanya.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 14 març 2023
Al vessant nord del Pirineu tindrem algunes precipitacions febles al llarg de tota la jornada, de neu per sobre dels 1.200m. A la resta cel variable sense precipitacions, tot i que al Ripollès i Garrotxa a la tarda, tindrem alguns ruixats o tronades, amb possibilitat de calamarsa. Ambient molt més fred. Vent fort del nord, especialment a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres i fins a divendres temps més estable... I a partir de divendres indefinició.. Sembla que podries arribar borrasques però ara per ara, amb poca productivitat al Pirineu.. En tot cas la ubicació final s'haurà de seguir i potser tenim possibilitat d'acabar la setmana amb alguna alegria.. Ho anirem seguint! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa, el Cadí a vista d'ocell!
Diumenge, 14 abril 2024
Us proposem una travessa que uneix la estació d’esquí d’Aransa amb el poble d’Estamariu, tot recorrent l’alta muntanya de Bescaran que ens obsequia amb un seguit de miradors naturals cap... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.