LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 14, 15 i 16 d’octubre 2022 - jornades de sol i calor
Arriben unes quantes jornades de sol i calor! Poques coses a comentar, i tot i que estem en una situació molt millor de sequera, la majoria dels rius i embassaments pirinencs continuen a la baixa i de pluges ara per ara, no es veuen a curt i mitjà termini.. Ho detallem tot a continuació:
colors de tardor vall de Boí - MeteoPirineus (1)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 14 octubre 2022
Jornada estable, amb domini del sol, tot i que tindrem núvols que mig enteranyinaran el cel. Temperatura amb contrasts entre el dia i la nit! Fresca nocturna, caloreta al migdia. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 15 octubre 2022
Temps molt tranquil, amb jornada dominada pel sol, algunes pinzellades de núvols i sense precipitacions. Temperatura amunt, caloreta al migdia. Vent del SW més notable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 16 octubre 2022
Jornada de nou estable, amb domini del sol i sense precipitacions. Caloreta al migdia contundent. Vent fort a cotes altes del SW.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dilluns a la tarda és l'únic moment que ara per ara viem clar que podria ploure, tot i que la protagonista de l'inici de la propera setmana serà la calor, amb valors gairebé estiuencs a mitjans d'octubre. A finals de la propera setmana setmana, pendents si una borrasca entra prou a la península Ibèrica com per portar-nos precipitacions o no.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Ruta familia amb raquetes de neu als estanys de Malniu i construcció d'iglús
Dissabte, 2 març 2024
Marxem fins als estanys de Malniu, per fer una fantàstica matinal amb raquetes de neu, on nens i nenes i els seus acompanyants, gaudiran en un entretingut matí amb activitats... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.