LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 14, 15 i 16 d’octubre 2022 - jornades de sol i calor
Arriben unes quantes jornades de sol i calor! Poques coses a comentar, i tot i que estem en una situació molt millor de sequera, la majoria dels rius i embassaments pirinencs continuen a la baixa i de pluges ara per ara, no es veuen a curt i mitjà termini.. Ho detallem tot a continuació:
colors de tardor vall de Boí - MeteoPirineus (1)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 14 octubre 2022
Jornada estable, amb domini del sol, tot i que tindrem núvols que mig enteranyinaran el cel. Temperatura amb contrasts entre el dia i la nit! Fresca nocturna, caloreta al migdia. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 15 octubre 2022
Temps molt tranquil, amb jornada dominada pel sol, algunes pinzellades de núvols i sense precipitacions. Temperatura amunt, caloreta al migdia. Vent del SW més notable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 16 octubre 2022
Jornada de nou estable, amb domini del sol i sense precipitacions. Caloreta al migdia contundent. Vent fort a cotes altes del SW.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dilluns a la tarda és l'únic moment que ara per ara viem clar que podria ploure, tot i que la protagonista de l'inici de la propera setmana serà la calor, amb valors gairebé estiuencs a mitjans d'octubre. A finals de la propera setmana setmana, pendents si una borrasca entra prou a la península Ibèrica com per portar-nos precipitacions o no.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.