LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 14 i 15 de juny 2023 - temps més estiuenc
Demà ja tindrem una situació més estable, tot i que amb restes d'inestabilitat que deixaran pluja moderada al vessant nord del Pirineu. Dijous temps tranquil i amb una notable pujada de temperatura que ens farà ensumar l'ambient d'estiu! Divendres tarda i dissabte, algunes tronades de tarda. Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
estanys de pessons - meteopirineus (2)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 14 juny 2023
Gran obertura de clarianes al Prepirineu i vessant sud, sense precipitacions. Al vessant nord es mantindran les precipitacions durant el matí i a la tarda s'aniran fent més febles i intermitents. Temperatures més alta al vessant sud del Pirineu. Vent de mestral fort a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 15 juny 2023
Jornada molt més estable. Domini del sol, amb alguns núvols decoratius però sense precipitacions. Temperatura més alta, amb calor al migdia i primeres hores de la tarda. Poc vent.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres jornada estable tot i algun ruixat puntual a la tarda i dissabte amb matí de sol i tempestes més destacables de tarda. Ambient però càlid d'estiu. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.