BANNER PREVISIONS
Previsió 14 i 15 setembre de 2022 - Més pluja!
Després de la ploguda de dimarts a la tarda i nit, dimecres tindrem una treva, tot esperant una tarda de dijous de nou moguda. El cap de setmana tornarà l'estabilitat, però el temps sembla que podria ser mogut la segona meitat de setembre. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 14 i 15 setembre de 2022 – Més pluja!
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 14 setembre 2022
Al llarg de la matinada tindrem ruixats i tempestes a moltes zones del Pirineu i Prepirineu, però que ràpidament amb la sortida del sol aniran marxant, deixant un matí variable. A la tarda creixement de nuvolades, que de forma puntual donaran alguns ruixats o tronades. Temperatura clarament més fresca que l'inici de setmana, amb sensació de més tardor. Vent fort a cotes altes del SW.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 15 setembre 2022
Matí amb cel variable i sense precipitacions, esperant una tarda moguda, amb tempestes força generals i que podran ser fortes. Ni fred ni calor, temperatura agradable de final d'estiu. Vent encalmant.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres tornarem a tenir tempestes de tarda i el cap de setmana sembla que podrem tenir algunes tronades al Pirineu oriental de tarda, i temps estable al Pirineu occidental.. Per fi una bona tongada de pluja! Ho anirem seguint.
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.