LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 17 i 18 abril 2023 - temps més primaveral
Setmana amb dos canvis respecte als darrers dies! Primer de tot el vent, tindrem una setmana poc ventosa, i per fi les humitats deixaran de ser tan baixes a bona part del vessant sud del Pirineu i també tindrem una setmana amb algunes tardes de ruixats i tronades! Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
pic de la serrera - MeteoPirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 17 abril 2023
Matí amb grans clarianes i tarda amb nuvolades que ja deixaran algunes tronades al Ripollès, Berguedà, Osona i zones properes. No seran generals, però localment moderades. Al Pirineu occidental difícilment plourà. Cota de neu 1.700m. Temperatura fresca a primera hora i primaveral al migdia. Vent perdent força del nord.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 18 abril 2023
Jornada més inestable. Ja ruixats a moltes zones del matinada, especialment del Pirineu oriental. Al mati treva de precipitacions, però entre el migdia i la tarda, tindrem ruixats i tronades a moltes zones del Pirineu i Prepirineu. No seran general, però plourà a gran part de la serralada. Cota de neu 2.000m. Temperatura estable. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres alguns ruixats puntuals de tarda, dijous serien més intensos i extensos i veure'm si el cap de setmana serà més o menys inestable, de moment sant Jordi sembla que serà mig mig! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
PERFECCIONAMENT de raquetes de neu - ASCENSIÓ A LA TORRETA DE L'ORRI
Diumenge, 25 febrer 2024
Anem a pujar a un dels cims més panoràmics del Pirineu, la Torreta de l’Orri, en una possició central al Pirineu, ens regala grans vistes de la serradala! Destinat a... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.