LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 17 i 18 abril 2023 - temps més primaveral
Setmana amb dos canvis respecte als darrers dies! Primer de tot el vent, tindrem una setmana poc ventosa, i per fi les humitats deixaran de ser tan baixes a bona part del vessant sud del Pirineu i també tindrem una setmana amb algunes tardes de ruixats i tronades! Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
pic de la serrera - MeteoPirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 17 abril 2023
Matí amb grans clarianes i tarda amb nuvolades que ja deixaran algunes tronades al Ripollès, Berguedà, Osona i zones properes. No seran generals, però localment moderades. Al Pirineu occidental difícilment plourà. Cota de neu 1.700m. Temperatura fresca a primera hora i primaveral al migdia. Vent perdent força del nord.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 18 abril 2023
Jornada més inestable. Ja ruixats a moltes zones del matinada, especialment del Pirineu oriental. Al mati treva de precipitacions, però entre el migdia i la tarda, tindrem ruixats i tronades a moltes zones del Pirineu i Prepirineu. No seran general, però plourà a gran part de la serralada. Cota de neu 2.000m. Temperatura estable. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres alguns ruixats puntuals de tarda, dijous serien més intensos i extensos i veure'm si el cap de setmana serà més o menys inestable, de moment sant Jordi sembla que serà mig mig! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.