LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 17 i 18 d’octubre 2022 - onada de calor per l'octubre
De moment hem tingut un tastet de calor, comparat amb el pic de calor que tindrem el dimarts i dimecres, amb unes temperatures desmesuradament altes per trobar-nos a la segona meitat d'octubre.. La bona notícia, sembla que regarem bé entre dijous i divendres al Pirineu occidental i la temperatura llavors es normalitzarà. Ho detallem tot a continuació:
colors de tardor vall de Boí - MeteoPirineus (1)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 17 octubre 2022
Jornada amb un augment d'inestabilitat, més núvols i fins i tot, alguns ruixats entre el migdia i la tarda, sense descartar alguna tronada, tot i que no s'esperen pluges destacables. Temperatura una mica més baixa que diumenge. Vent del SW destacable a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 18 octubre 2022
Temps molt tranquil, amb jornada dominada pel sol, algunes pinzellades de núvols i sense precipitacions. Temperatura disparada, ambient càlid més propi d'inici d'estiu. Vent del SW més feble.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres més calor, amb temperatura molt càlida per l'època de l'any. Pendents a partir del vespre de dimecres i fins divendres, d'una possible situació de pluges del SW, que ens duria una bona regada al Pirineu occidental (Ribagorça, Pallars, Aran) i precipitacions febles a la resta, extrem perfilarem a la previsió de dimarts! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Ruta familia amb raquetes de neu als estanys de Malniu i construcció d'iglús
Dissabte, 2 març 2024
Marxem fins als estanys de Malniu, per fer una fantàstica matinal amb raquetes de neu, on nens i nenes i els seus acompanyants, gaudiran en un entretingut matí amb activitats... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.