LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 19 i 20 abril 2023 - continuen els ruixats de tarda
Avui dimarts i dijous a la tarda, tornarem a tenir més ruixats i a més zones! El cap de setmana passa un front, que ens donarà més pluges.. No parlem de grans pluges, però benvingudes seran! Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
872B2C38-43B4-4FD2-B082-F551FF568764
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 19 abril 2023
Matí amb grans clarianes i tarda amb nuvolades que a diferencia dels dies anteriors, difícilment deixaran precipitacions. Temperatura fresca a primera hora i primaveral al migdia. Vent de direcció variable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 20 abril 2023
Jornada més inestable. Tornarem a tenir un matí mig ennuvolat i les nuvolades de tarda seran més destacables i donaran ruixats i tempestes, alguna fins i tot forta, afectant a qualsevol indret tot i que seran més probables al Pirineu oriental. Temperatura més alta. Vent de direcció variable en moment de ruixats.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Ara per ara divendres estable i més càlid, dissabte ventada forta del sud a cotes altes i arribada de pluges a la tarda i nit, i encara incertesa per sant Jordi... Alguns mapes donen ruixats tota la jornada i altres en donen només a la tarda al Pirineu oriental. Ho acabarem per detallar en la previsió de dijous!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.