AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 19 i 20 abril 2023 - continuen els ruixats de tarda
Avui dimarts i dijous a la tarda, tornarem a tenir més ruixats i a més zones! El cap de setmana passa un front, que ens donarà més pluges.. No parlem de grans pluges, però benvingudes seran! Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
872B2C38-43B4-4FD2-B082-F551FF568764
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 19 abril 2023
Matí amb grans clarianes i tarda amb nuvolades que a diferencia dels dies anteriors, difícilment deixaran precipitacions. Temperatura fresca a primera hora i primaveral al migdia. Vent de direcció variable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 20 abril 2023
Jornada més inestable. Tornarem a tenir un matí mig ennuvolat i les nuvolades de tarda seran més destacables i donaran ruixats i tempestes, alguna fins i tot forta, afectant a qualsevol indret tot i que seran més probables al Pirineu oriental. Temperatura més alta. Vent de direcció variable en moment de ruixats.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Ara per ara divendres estable i més càlid, dissabte ventada forta del sud a cotes altes i arribada de pluges a la tarda i nit, i encara incertesa per sant Jordi... Alguns mapes donen ruixats tota la jornada i altres en donen només a la tarda al Pirineu oriental. Ho acabarem per detallar en la previsió de dijous!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.