LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 19 i 20 de juny 2023 - ambient més càlid, però inestable
Tot i que l'ambient aquesta setmana serà més estiuenc, haurem de continuar prestant atenció a l'arribada de ruixats i tempestes moltes jornades de la propera setmana. Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
vallcivera - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 19 juny 2023
Tot i que els mapes una mica perduts, sembla que tindrem alguns ruixats al Pirineu més occidental (Ribagorça i zones properes) al matí i a la resta força clarianes.. La tarda probablement seria força estable i sense precipitacions (tot i que alguns mapes donen alguns ruixats poc importants).. Temperatura més alta, amb calor al migdia i primeres hores de la tarda. Vent destacable del SW a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 20 juny 2023
Sembla que el gruix de la inestabilitat marxa al Pirineu d'Aragó durant dimarts, deixant alguns ruixats al matí al Pirineu occidental i de nou arribant de cara al vespre. En general en el conjunt del Pirineu, poca cosa. Ambient d'estiu. Atenció en vent, fort del SW a cotes altes tota la jornada.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres algun ruixat o tronada de tarda, esperant el dia més inestable per dijous, quan les tempestes podran tornar a ser fortes i generalitzades. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Guiatge MeteoPirineus - Beren a Sant Quiri, del Circuit Fer
Dissabte, 27 abril 2024
L‘edició 2024 del circuit Fer, té una gran novetat súper interessant! L’equip de guies de MeteoPirineus acompanyarà als participant de cada prova en la modalitat de caminada, a realitzar la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.