LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 19 i 20 d’octubre 2022 - bona regada a la vista!
Milloren els mapes pel que fa a pluges, i tindrem una bona regada, especialment al Pirineu occidental, amb registres de precipitació que podran superar els 100mm fins a final de setmana. Precipitacions més modestes al Pirineu oriental i temperatura que tot i que continuarà càlida, serà ja més normal per l'època de l'any. Ventada de sud i important nevada als cims més alts. Ho detallem tot a continuació:
coma de burg (8)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 19 octubre 2022
El vent del sud acumularà núvols al vessant sud del Pirineu i fins i tot ja al matí, no es descarten precipitacions a la Ribagorça o Pallars. A la tarda i vespre, les precipitacions s'intensificaran al Pirineu occidental, fins i tot amb alguna tempesta. Les precipitacions no arribaran al Pirineu oriental. Calitja i pluja de fang. Temperatura encara alta. Vent del SW destacable a cotes altes, guanyant intensitat al llarg del dia.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 19 octubre 2022
Jornada plujosa al Pirineu. Les precipitacions podran ser molt abundants a les capçaleres de les Nogueres, superant els 70mm només en aquesta jornada. A la resta del Pirineu i Prepirineu, entre els 5 i 20mm. Nevada destacable als cims del Pirineu occidental, per sobre dels 2.700m. Temperatura que baixarà de forma notable, especialment les màximes. Vent del SW molt intens.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres fins al matí continuarà la pluja i tindrem una treva amb sol entre el migdia de divendres i dissabte. Amb els mapes actuals, extrem que confirmarem dijous, les precipitacions abundants tornarien a visitar el Pirineu diumenge, especialment a la tarda quan podrà ploure amb ganes! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.