LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 19 i 20 d’octubre 2022 - bona regada a la vista!
Milloren els mapes pel que fa a pluges, i tindrem una bona regada, especialment al Pirineu occidental, amb registres de precipitació que podran superar els 100mm fins a final de setmana. Precipitacions més modestes al Pirineu oriental i temperatura que tot i que continuarà càlida, serà ja més normal per l'època de l'any. Ventada de sud i important nevada als cims més alts. Ho detallem tot a continuació:
coma de burg (8)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 19 octubre 2022
El vent del sud acumularà núvols al vessant sud del Pirineu i fins i tot ja al matí, no es descarten precipitacions a la Ribagorça o Pallars. A la tarda i vespre, les precipitacions s'intensificaran al Pirineu occidental, fins i tot amb alguna tempesta. Les precipitacions no arribaran al Pirineu oriental. Calitja i pluja de fang. Temperatura encara alta. Vent del SW destacable a cotes altes, guanyant intensitat al llarg del dia.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 19 octubre 2022
Jornada plujosa al Pirineu. Les precipitacions podran ser molt abundants a les capçaleres de les Nogueres, superant els 70mm només en aquesta jornada. A la resta del Pirineu i Prepirineu, entre els 5 i 20mm. Nevada destacable als cims del Pirineu occidental, per sobre dels 2.700m. Temperatura que baixarà de forma notable, especialment les màximes. Vent del SW molt intens.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres fins al matí continuarà la pluja i tindrem una treva amb sol entre el migdia de divendres i dissabte. Amb els mapes actuals, extrem que confirmarem dijous, les precipitacions abundants tornarien a visitar el Pirineu diumenge, especialment a la tarda quan podrà ploure amb ganes! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.