LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 2 i 3 d'agost 2023 - arriba una important baixada de temperatura
Estem davant d'una de les "fredorades" més destacables dels darrers anys en plena canícula, i la temperatura entre dijous i el cap de setmana serà d'inici de tardor, amb temperatures molt per sota del que es podria esperar en aquesta època de l'any. Pel que fa a pluges, vindran alguns ruixats dijous i precipitacions al vessant nord.
Coll Piquer - Coll de Nargó - MeteoPirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 2 agost 2023
Domini del sol amb algunes nuvolades de tarda que difícilment deixaran precipitacions. Temperatures estables i amb calor moderada. Vent moderat a cotes altes i predominant de sud-oest, tot i que en alguns indrets, de direccions variables.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 3 agost 2023
Augmenta la inestabilitat a la tarda en sectors del Pirineu oriental, Prepirineu i zona del vessant nord amb ruixats i tempestes que seran el preludi de l'arribada de la massa d'aire fred. Es comença a notar el descens tèrmic especialment a partir de la tarda i alta muntanya, amb temperatures que seran bastant més fresques. Entrada de la tramuntana moderada.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Entre divendres i el cap de setmana tindrem temperatures fredes per l'època de l'any que és. Molta atenció a les activitats de muntanya!! Molts núvols en el Pirineu durant el cap de setmana, potser en algunes zones de la part oriental a la tarda del diumenge es podrien donar precipitacions.
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.