LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 2 i 3 d'agost 2023 - arriba una important baixada de temperatura
Estem davant d'una de les "fredorades" més destacables dels darrers anys en plena canícula, i la temperatura entre dijous i el cap de setmana serà d'inici de tardor, amb temperatures molt per sota del que es podria esperar en aquesta època de l'any. Pel que fa a pluges, vindran alguns ruixats dijous i precipitacions al vessant nord.
Coll Piquer - Coll de Nargó - MeteoPirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 2 agost 2023
Domini del sol amb algunes nuvolades de tarda que difícilment deixaran precipitacions. Temperatures estables i amb calor moderada. Vent moderat a cotes altes i predominant de sud-oest, tot i que en alguns indrets, de direccions variables.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 3 agost 2023
Augmenta la inestabilitat a la tarda en sectors del Pirineu oriental, Prepirineu i zona del vessant nord amb ruixats i tempestes que seran el preludi de l'arribada de la massa d'aire fred. Es comença a notar el descens tèrmic especialment a partir de la tarda i alta muntanya, amb temperatures que seran bastant més fresques. Entrada de la tramuntana moderada.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Entre divendres i el cap de setmana tindrem temperatures fredes per l'època de l'any que és. Molta atenció a les activitats de muntanya!! Molts núvols en el Pirineu durant el cap de setmana, potser en algunes zones de la part oriental a la tarda del diumenge es podrien donar precipitacions.
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Ruta familia amb raquetes de neu als estanys de Malniu i construcció d'iglús
Dissabte, 2 març 2024
Marxem fins als estanys de Malniu, per fer una fantàstica matinal amb raquetes de neu, on nens i nenes i els seus acompanyants, gaudiran en un entretingut matí amb activitats... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.