AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 2 i 3 d'octubre 2023 - primers canvis
Setmana amb petits canvis, amb arriba de ruixats especialment al Pirineu oriental, poca cosa però! Calor que va a la baixa, però en conjunt, la setmana continuarà càlida i la sequera ben present. Ho expliquem amb més detall i amb la previsió AUDIO a continuació:
josep maria blanc - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 2 octubre 2023
Jornada de sol radiant a tot el Pirineu. Temperatura fresca de nit i primeres hores i càlida al migdia, sent un o dos graus més baixa que diumenge. Vent en calma.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 3 octubre 2023
Petit canvi, arribada de núvols al vessant nord i nuvolades de tarda que donaran ruixats i tronades al Pirineu axial i vessant nord. No pinta que arribin a zones del sud i Prepirineu i tampoc on arribin, seran abundants. Ambient agradable al matí, poca fresca tret de zones fondes, i menys calor al migdia. Tramuntana moderada a la tarda.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
A partir de dimecres i fins divendres, domini del sol als matins i nuvolades de tarda, que donaran tronades al Pirineu oriental a les tardes, Ripollès, Garrotxa i Osona especialment.. més enllà, semblaria que l’anticicló migraria cap al nord de l’atlàntic, obrint les portes a borrasques cap al Pirineu… Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.