LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 2 i 3 d'octubre 2023 - primers canvis
Setmana amb petits canvis, amb arriba de ruixats especialment al Pirineu oriental, poca cosa però! Calor que va a la baixa, però en conjunt, la setmana continuarà càlida i la sequera ben present. Ho expliquem amb més detall i amb la previsió AUDIO a continuació:
josep maria blanc - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 2 octubre 2023
Jornada de sol radiant a tot el Pirineu. Temperatura fresca de nit i primeres hores i càlida al migdia, sent un o dos graus més baixa que diumenge. Vent en calma.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 3 octubre 2023
Petit canvi, arribada de núvols al vessant nord i nuvolades de tarda que donaran ruixats i tronades al Pirineu axial i vessant nord. No pinta que arribin a zones del sud i Prepirineu i tampoc on arribin, seran abundants. Ambient agradable al matí, poca fresca tret de zones fondes, i menys calor al migdia. Tramuntana moderada a la tarda.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
A partir de dimecres i fins divendres, domini del sol als matins i nuvolades de tarda, que donaran tronades al Pirineu oriental a les tardes, Ripollès, Garrotxa i Osona especialment.. més enllà, semblaria que l’anticicló migraria cap al nord de l’atlàntic, obrint les portes a borrasques cap al Pirineu… Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Guiatge MeteoPirineus - Beren a Sant Quiri, del Circuit Fer
Dissabte, 27 abril 2024
L‘edició 2024 del circuit Fer, té una gran novetat súper interessant! L’equip de guies de MeteoPirineus acompanyarà als participant de cada prova en la modalitat de caminada, a realitzar la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.