BANNER PREVISIONS
Previsió 23, 24 i 25 setembre de 2022 - Ambient de tardor i ploguda!
Arriba ambient de tardor i tenim nevades a cotes baixes a la vista! Després d’un estiu tòrrit, notarem de nou la fresca 😜. Pel que fa a les pluges, dues tongades, 1a entre divendres migdia i matinada dissabte i segona, tarda i nit de dissabte.. més enllà, neu a la vista! Ho detallem tot a continuació:
Previsió 23, 24 i 25 setembre de 2022 – Ambient de tardor i ploguda!
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 23 setembre 2022
L’arribada d’un front actiu ens portarà a partir de mig matí ruixats i tempestes, que donaran un tarda plujosa. Temperatura clarament més fresca. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 24 setembre 2022
Fins la matinada continuarà plovent, matí de treva i clarianes, esperant una tarda mogida, amb riuxats i tempestes. Ambient fresc. Tramuntana moderada.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 25 setembre 2022
Tindrem un matí variable però sense precipitacions i nuvolades de tarda que podran donar ruixats puntuals. Ambient fresc i cota de neu 2.400m Poc vent.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Arriben vents de mestrals freds i humits, que ens donaran un inici de setmana fred i amb força precipitacions i el més destacable, amb mapes actuals, neu baixant dels 1.500m! Ho anirem seguint.
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.