LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 24, 25 i 26 de novembre 2023 - vent del nord
Arriben uns dies més estables, amb ambient fredot, tot i que les màximes de divendres pujaran transitòriament, domini del sol i vent del nord encara destacable divendres i dissabte.. Força matisos a comentar! Ho expliquem amb més detall i amb previsió àudio a continuació:
pic serrera - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 24 novembre 2023
Jornada completament estable amb domini del sol a tot el Pirineu i Prepirineu. Ambient fred a primera hora, tot i que al migdia, amb el sol, la temperatura serà més primaveral. Tot i que el vent perdrà intensitat respecte a dimecres i dijous, encara a cotes altes bufarà amb ganes, especialment a la tarda. Torb on estigui nevat!
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 25 novembre 2023
Dos tipus de temps! Vessant nord del Pirineu amb cel força tapat tota la jornada, però sense precipitacions (o algunes gotes). Al vessant sud i Prepirineu, domini ampli del sol. Ambient fredot, baixant les màximes respecte a divendres. Vent fort del nord fins al migdia a cotes altes, més feble a la tarda.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 26 novembre 2023
Diumenge gris, amb cel més tapat i ambient més tardorenc, però sense precipitacions. Fred, la poca insolació donarà temperatura freda i humida. Vent encalmat!
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
La setmana vinent sembla que té ganes de marxar l'anticicló i donar opcions a obrir les portes a borrasques cap al Pirineu.. Hi ha mil escenaris possibles ara per ara, però el que sembla és que inici de desembre podrà ser mogudet.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.