LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 26 i 27 d’octubre 2022 - estiuet per acabar l'octubre
Acabarem l'octubre amb un petit estiuet que ens durà jornades estables i temperatures en la mateixa inèrcia dels darrers mesos, per sobre de la mitjana climàtica! Com ja apuntem fa dies, sembla que amb l'arribada de novembre podrien arribar canvis destacables, amb la visita de borrasques i un ambient ja normalitzat per l'època! Ho detallem tot a continuació:
Camí Puigsacalm tardor
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 26 octubre 2022
Cel mig ennuvolat amb núvols alts i mitjans però sense precipitacions. Possible sortida i posta de sol ben vermella! Temperatura en augment. Nits fresques i caloreta al migdia. Continua el temporal del vent del SW a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 27 octubre 2022
Jornada novament amb estones de núvols alts i prims. Temperatura alta per l'època. Vent del SW perdent intensitat al llarg de la jornada.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Per fi el vent va a menys, i tindrem un final de setmana molt més plàcid en aquest sentit. Pel que fa al cel, ben blau tota la setmana. Continuen les esperances amb els mapes a partir de novembre.. Borrasques fredes que apunten cap al Pirineu, amb normalització de temperatura i precipitacions (nevades!).. Dijous intentem fer la previsió. PD: NO US PERDEU EL WEBINAR QUE FAREM AVUI DIA 25 AL VESPRE! INSCRIPCIONS A L'ENLLAÇ QUE TROBAREU A INSTAGRAM, FACEBOOK O TWITTER!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Guiatge MeteoPirineus - Beren a Sant Quiri, del Circuit Fer
Dissabte, 27 abril 2024
L‘edició 2024 del circuit Fer, té una gran novetat súper interessant! L’equip de guies de MeteoPirineus acompanyarà als participant de cada prova en la modalitat de caminada, a realitzar la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.