AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 26 i 27 d’octubre 2022 - estiuet per acabar l'octubre
Acabarem l'octubre amb un petit estiuet que ens durà jornades estables i temperatures en la mateixa inèrcia dels darrers mesos, per sobre de la mitjana climàtica! Com ja apuntem fa dies, sembla que amb l'arribada de novembre podrien arribar canvis destacables, amb la visita de borrasques i un ambient ja normalitzat per l'època! Ho detallem tot a continuació:
Camí Puigsacalm tardor
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 26 octubre 2022
Cel mig ennuvolat amb núvols alts i mitjans però sense precipitacions. Possible sortida i posta de sol ben vermella! Temperatura en augment. Nits fresques i caloreta al migdia. Continua el temporal del vent del SW a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 27 octubre 2022
Jornada novament amb estones de núvols alts i prims. Temperatura alta per l'època. Vent del SW perdent intensitat al llarg de la jornada.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Per fi el vent va a menys, i tindrem un final de setmana molt més plàcid en aquest sentit. Pel que fa al cel, ben blau tota la setmana. Continuen les esperances amb els mapes a partir de novembre.. Borrasques fredes que apunten cap al Pirineu, amb normalització de temperatura i precipitacions (nevades!).. Dijous intentem fer la previsió. PD: NO US PERDEU EL WEBINAR QUE FAREM AVUI DIA 25 AL VESPRE! INSCRIPCIONS A L'ENLLAÇ QUE TROBAREU A INSTAGRAM, FACEBOOK O TWITTER!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.