AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 26 i 27 setembre de 2022 - ambient de tardor!
Continua l’ambient ben fresc aquesta setmana, amb situació dominada pels vent del nord i força inestabilitat, provocant ruixats i nevades en molts sectors! Ho detallem tot a continuació:
CerdanyaTardor_Meteopirineus3
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 26 setembre 2022
Una de les jornades més estables de la setmana, amb cel variable, més cobert al vessant nord, però amb poques precipitacions Temperatura fresca. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 27 setembre 2022
Arriba un front poc actiu del nord, que provocarà més núvols, ruixats al vessant nord del Pirineu, i grans clarianes al vessant sud i Prepirineu. Ambient menys fresc, puja transitòriament la temperatura, tot i que farà fresca!. Atenció el vent! Es reforça molt de mestral!
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres precipitacions al vessant nord i dijous arriba un front fred actiu, que portarà pluja i neu abundant al vessant nord i Pirineu oriental! Més fred i neu que podrà baixar dijous vespre als 1.600m! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.