LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 29, 30 i 31 de març 2024 - precipitacions abundants!
Divendres i fins primeres hores de dissabte tindrem una jornada passada per pluja i neu al Pirineu occidental i més intermitent a la resta de la serralada. Dissabte treva, amb grans clarianes bona part de la jornada. Diumenge possible temporal de pluja i neu i dilluns, més estable! Atenció a les ventades del sud! Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
snowmapPy5d
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 29 març 2024
Divendres passat per la pluja i les nevades al Pirineu occidental, que entre el migdia i tarda podria arribar a altres indrets del Pirineu més central i oriental. Cota de neu alteta, uns 2100m. Temperatura més alta. Vent molt fort del sud, precaució!
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 30 març 2024
Dissabte amb moltes estones de sol. Les precipitacions afectaran moltes zones durant la matinada, però al matí ja s'obriran clarianes. Al vespre, tornen a augmentar els núvols. Temperatura primaveral. Vent fort del sud, tot i que no tan intens com divendres.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 31 març 2024
Jornada passada per pluja i neu al Pirineu. La majoria de mapes donen entre 20mm i 50mm, però alguns mapes donen un bon temporal de pluja i neu, amb registres que podrien fregar els 100mm només en aquesta jornada. La cota de neu baixant cap a 1500m. Ambient més fred. Continua el fort vent del sud.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dilluns sembla que la situació es comença a estabilitzar, i tindrem una jornada més estable i dominada pel Sol.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Guiatge MeteoPirineus - Marató del Boumort del Circuit Fer (Organyà)
Diumenge, 14 abril 2024
L‘edició 2024 del circuit Fer, té una gran novetat súper interessant! L’equip de guies de MeteoPirineus acompanyarà als participant de cada prova en la modalitat de caminada, a realitzar la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.