AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 29, 30 i 31 de març 2024 - precipitacions abundants!
Divendres i fins primeres hores de dissabte tindrem una jornada passada per pluja i neu al Pirineu occidental i més intermitent a la resta de la serralada. Dissabte treva, amb grans clarianes bona part de la jornada. Diumenge possible temporal de pluja i neu i dilluns, més estable! Atenció a les ventades del sud! Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
snowmapPy5d
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 29 març 2024
Divendres passat per la pluja i les nevades al Pirineu occidental, que entre el migdia i tarda podria arribar a altres indrets del Pirineu més central i oriental. Cota de neu alteta, uns 2100m. Temperatura més alta. Vent molt fort del sud, precaució!
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 30 març 2024
Dissabte amb moltes estones de sol. Les precipitacions afectaran moltes zones durant la matinada, però al matí ja s'obriran clarianes. Al vespre, tornen a augmentar els núvols. Temperatura primaveral. Vent fort del sud, tot i que no tan intens com divendres.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 31 març 2024
Jornada passada per pluja i neu al Pirineu. La majoria de mapes donen entre 20mm i 50mm, però alguns mapes donen un bon temporal de pluja i neu, amb registres que podrien fregar els 100mm només en aquesta jornada. La cota de neu baixant cap a 1500m. Ambient més fred. Continua el fort vent del sud.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dilluns sembla que la situació es comença a estabilitzar, i tindrem una jornada més estable i dominada pel Sol.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.