AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 3 i 4 d’octubre 2022 - estiuet
Inici de setmana completament estable, amb domini del sol i contrast de temperatura, amb nits fredes i migdia amb temperatura alta. A partir de dijous, augmentarà la inestabilitat! Ho detallem tot a continuació:
colors de tardor vall de Boí - MeteoPirineus (4)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 3 octubre 2022
Cel completament blau a tot el Pirineu i Prepirineu. Temperatura fresca a primera hora i durant la nit, però caloreta al migdia. Vent feble.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 4 octubre 2022
Poques coses a comentar! Domini del sol a tot el Pirineu i Prepirineu i potser arriba una mica de calitja a darreres hores. Fred a primera hora del dia i més caloreta al migdia. Vent feble.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
A partir de dijous sembla que tindrem més inestabilitat i comença a baixar les temperatures altes que tindrem al migdia.. Encara pendents de quina situació tindrem a partir del cap de setmana, la majoria de mapes ens donen força enrenou en acabar la setmana. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.