LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 6, 7 i 8 gener 2023 - els reis d'orient, ens porten una nevada!
Els reis d'orient ens porten enguany un bon regal, una nevada moderada diumenge que serà més abundant al Pirineu occidental i dilluns al vessant nord! Sembla que la inèrcia posterior, serà alternant, anticicló, borrasca, anticicló, borrasca.. Ho comentem amb detall a continuació:
nevada dia 8 gener 2023 - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 6 gener 2023
Jornada de reis completament estable, amb domini del sol i sense precipitacions. Ambient fred en hores nocturnes, amb glaçades febles i migdia agradable. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 7 gener 2023
Jornada de sol, tot i que a darreres hores els núvols començaran a cobrir el cel. Ambient fred de nit i agradable al migdia. Vent del SW guanyant intensitat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 8 gener 2023
Els mapes actuals (dijous 5), ens indiquen un matí amb precipitacions a bona part del Pirineu i Prepirineu, sent més abundants al vessant sud del Pirineu occidental i més minses com més al nord. Treva cap al migdia, però a la tarda tornen nous ruixats. A la tarda les precipitacions també podran arribar de forma moderada al vessant nord. La cota de neu al matí estarà entorn dels 2.000m, però de cara a la tarda i vespre la cota aniria baixant fins als 1.400m. Gruixos al Pirineu oriental entre 5 i 10mm, i al Pirineu occidental entre els 10 i 25mm. Ambient fred i humit tota la jornada. Vent del SW fort fins al migdia, girant a NW a la tarda.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dilluns nevades entre febles i moderades a cota 800m al vessant nord. Retorn de l'anticicló 3 dies i possibilitat d'un nou front pel pròxim cap de setmana... Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa del Cadí, carenant tota la serra!
Dissabte, 15 juny 2024
Us proposem una completa sortida a la serra del Cadí, per fer de punta a punta aquesta meravella de serra del Prepirineu català, tot passant per cims emblemàtics com Costa... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les precipitacions al Pirineu
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot donar a casa nostra! Ho veiem!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.