AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 6 i 7 de setembre 2023 - continua la setmana estival
Continuem més dies amb ambient d'estiu, calor, calitja, absència de precipitacions el que resta de setmana (finalment la previsió d'inestabilitat del cap de setmana, s'ha esfumat).. La propera setmana, sembla que si tindrem més moviment! Ho expliquem amb més detall i amb la previsió AUDIO a continuació:
Subenuix-Meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 6 setembre 2023
Jornada estiuenca, amb domini del sol, però amb cel blanquinós i mala visibilitat a causa de l'abundant calitja que tindrem provinent del Sàhara. Nuvolades de tarda, però sense precipitacions. Temperatura de d'estiu, tot i que baixen un parell de graus respecte dies enrere. Vent que perd molta força. Poques complicacions.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 7 setembre 2023
Dia completament estable, amb sol i calitja, que serà menys abundant amb el pas de les hores. Nuvolades de tarda, que potser deixaran algun xàfec al Pirineu occidental al vespre. Ambient càlid, tot i que pot baixar un parell de graus respecte a dilluns. Vent del S intens, tot i que menys fort que dilluns.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Tindrem temps molt estable el que resta de setmana, els mapes allarguen la situació estable una mica més i sembla que fins dilluns, no tindrem les primeres tronades, que ens podrien acompanyar la propera setmana.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.