banner---Encamp-2023

Tour per la botiga de MeteoPirineus

REPORTATGES: METEOROLOGIA
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
Local MeteoPirineus

Millor una imatge que mil paraules!

I ara en paraules! Això trobareu a meteoPirineus!

1. Llibreria Especialitzada:

  • Disposem d’una extensa selecció de llibres especialitzats en el Pirineu i altres muntanyes del món. Des de guies de senderisme i escalada fins a llibres de fotografia i història natural, la nostra llibreria és un paradís per als amants de la muntanya.

2. Productes Alimentaris i Artesans:

  • A la nostra botiga trobareu una gran varietat de productes alimentaris i artesanals de tot el Pirineu. Vingueu a descobrir els sabors autèntics de la nostra terra, des de formatges i embotits fins a mel i licors artesans.

3. Servei de Bar:

  • Gaudiu del nostre servei de bar amb esmorzars, degustacions de productes i vermuts. La nostra terrassa, situada al carrer major davant de la catedral de la Seu, és el lloc perfecte per relaxar-se i gaudir d’un bon àpat mentre admireu la vista.

4. Activitats a la Muntanya:

  • Organitzem un munt d’activitats per explorar la muntanya. Des d’excursions guiades fins a tallers i xerrades, sempre hi ha alguna cosa emocionant per fer.

5. Regals i Marxandatge Pirinenc:

  • Trobareu una selecció única de regals i marxandatge inspirat en el Pirineu. Des de roba i accessoris fins a souvenirs, tenim tot el que necessiteu per portar un tros del Pirineu amb vosaltres.

I moltes més coses! Estem entusiasmats per fer el salt de les xarxes socials al contacte directe amb vosaltres. És hora de veure’ns les cares i compartir la nostra passió pel Pirineu en persona. Veniu a visitar-nos i descobriu tot el que MeteoPirineus té per oferir!

Ens veiem aquest divendres a la inauguració, i recordeu que durant tot el mes de juny estarem consolidant el nostre horari. No us ho perdeu, us esperem amb els braços oberts!

MeteoPirineus, el vostre nou punt de referència al Pirineu i la Seu d’Urgell!

COMARCA: Pirineus
LLOC: Pirineus

Amb el suport de:

Els últims Reportatges publicats:
MeteoArticle: la distribució pl...
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes...
REPORTATGES: METEOROLOGIA
Aquest estiu, descobreix MónNat...
Pirineu
MónNatura Pirineus
MónNatura Pirineus, gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera, és un centre de natura en un dels indrets més emblemàtics del Pallars, dedicat a la preservació del medi ambient i a la promoció de la vida sostenible. Aquest centre ofereix una experiència única per a famílies que volen connecta...
REPORTATGES: INICIATIVES
Els orris de la parròquia d’Enc...
Comú d'Encamp
Encamp
Orri és un topònim molt utilitzat als Pirineus, però sovint se'n desconeix el veritable significat. Avui et proposem descobrir-lo a través d'un interessant itinerari a peu per la parròquia d'Encamp, a Andorra. T'hi apuntes?
REPORTATGES: CIÈNCIA, METEOROLOGIA