Sorteig d'una una assegurança Multirisc de la FCEH

INICI DEL SORTEIG: 13 desembre 2021
FINAL DEL SORTEIG: 17 desembre 2021
JA TENIM GUANYADOR/A: judithbayes

SUPER PREMI! Vols aconseguir una assegurança Multirisc de la FCEH?

Un dels nostres fantàstics col·laboradors és la FCEH! La Federació Catalana d’Esports d’Hivern treballa, des del 1933, per regular, promocionar i organitzar la pràctica dels esports d’hivern a Catalunya, així com augmentar-ne la difusió a tots els nivells. Amb més de 80, els clubs associats a la FCEH representen el motor i la veu de l’entitat a banda i banda del territori català.

Sortegem una assegurança Multirisc de la FCEH! Per tal de potenciar la pràctica dels esports d’hivern, la FCEH compte amb assegurances de lleure que permeten gaudir d’esports de neu i de muntanya amb la màxima protecció i tranquil·litat. I en aquest sentit, la MULTIRISC és l’assegurança més completa de la Federació. Amb cobertura mundial en més d’una vintena d’esports, la MULTIRISC cobreix el rescat, la primera cura i el seguiment de la lesió en cas d’accident. A més, les assegurances de la FCEH es poden contractar de forma àgil, sense necessitat d’haver de pertànyer a un club i són 100% virtuals.

Què cal fer?

  • Etiquetar la persona amb qui fas activitats de neu i muntanya
  • Com més comentaris deixis etiquetant a amics, més possibilitats tindràs de guanyar!

Pots etiquetar tantes persones com vulguis.

El sorteig es farà entre ambdues xarxes socials (Instagram i Facebook).

Gràcies a tots els participants i en especial a FCEH!! Us aconsellem que els seguiu activament!

Pots contemplar les bases del sorteig, al prémer sobre aquests.

Pots consultar les bases del sorteig. La finalitat és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem!